SAG NR. V1407

Albuerum og plads til hobby

Ejerudgift pr. md. 2.705
Brt/nt ekskl. ejerudgift 8.337/7.040


Boligareal 167 m2
Grundareal 878 m2
Antal rum 5
Kælder 95 m2
Energimærkning C
Opført 1963
Ombygget 1979
Syrenvej 45 I Viborgs vestlige bydel, 10 minutters cykeltur fra centrum, tæt på indkøb og skole, ligger dette rummelige 60-ér hus, med masser af plads og albuerum til familien. Huset er på 167 boligkvadratmeter, bygget i flotte tidstypiske gul⁄brune sten, ligesom den skrå taghældning i forskudte niveauer, giver villaen en moderne karakter.
 
Man ankommer til en bred flisebelagt indkørsel, med plads til flere biler. Der er to indgange til huset, via bryggers eller fordør. Bryggerset er indrettet med grå klinkegulv, oprindelige skabe og bord, samt mulighed for vaskesøjle. Herfra dør til køkkenet, som er traditionelt u-formet, elementerne er lyse med marmorfliser på væggen, bordpladen i mørkt træ, og der er halvmur til spiseafdelingen. Selve køkkenet er med vindue i hele rummets bredde og giver et godt dagslys. Køkkenet har praktisk linoleum på gulvet. Spiseafdelingen ligger umiddelbart bag halvmuren og har god plads til gæster. Både her samt i opholdsstuen er der parket gulv og trælofter.
 
Via dobbelt skydedør med sprossede ruder, kommer den store opholdsstue, med bredt vinduesparti mod haven. Rummet er lyst, her er brændeovn, og masser af indretningsmuligheder. Her er plads til sofahygge, læsehjørne mm. Ligeledes udgang til havestuen, som giver mulighed for ophold både forår og efterår.
 
Fra køkkenet kommer man til den store fordelergang, som er i vinkel. Her er bredde og ovenlysvinduer, så pladsen ikke føles trang, men derimod giver god plads til familiens daglige færden og gæsters entré via et mindre vindfang med glasdør til gangen.
 
Gangen har adgang til to badeværelser. Det ene af ældre dato, med toilet, vask i bord, skabe, siddebadekar, brusekabine, gulvvarme, spots i loft. Det andet er nyt fra 2017 og har gulvvarme, grå klinker, væghængt toilet, vask, brusekabine, smart skydedør og gipsloft.
 
Gangen fordeler desuden til et mindre værelse, p.t. garderoberum, et stort soveværelse med glasdør og udgang til udestuen, samt to gode børneværelser. Gang og værelser er med parket gulve og trælofter. Fra gangen er der trappe nedgang til 95 m2 god og anvendelig kælder. Familien har indrettet en stor "slyngelstue" med bar, her er yderligere et stort disponibelt rum samt to mindre rum. Kælderen har også dør og udgang til haven.
 
Villaen har garage med el-port samt tilhørende isoleret værksted. Fra husets gang er der dør til flisebelagt overdækket terrasse⁄gårdhave, med garagen som læmur. Herfra flisegang til haven, som er fuldt opvokset og har både bærbuske og frugttæer. I haven er der to flisebelagte terrasser med plads til solsenge og møbler.
 
En villa med muligheder, masser af potentiale og rum, som kan udnyttes til glæde for børn, gæster eller hobby.
 

Beliggenhed

Skriv til ejendomsmægler

Dit navn:
Din e-mail:
Telefonnr.:
Besked:
Bliv kontaktet af mægler Fremvisning
Ønsker du selv at sælge