SAG NR. V1451

Velholdt villa med flot køkken og bad på blind vej

Ejerudgift pr. md. 2.276
Brt/nt ekskl. ejerudgift 7.902/6.786


Boligareal 140 m2
Grundareal 785 m2
Antal rum 4
Kælder 0 m2
Energimærkning C
Opført 1969
Ombygget 1977

Tjek boliglån
Perikonvej 6 Denne flot vedligeholdte villa ligger kun et stenkast fra Vestervang Skole, på en blind vej i Viborgs attraktive Vestby. Huset er opført i 1969 og har ikke skiftet ejer siden 1972. Det er ganske enkelt fordi, huset har en beliggenhed og en indretning, som gør, at det passer godt til alle livets faser.
 
Nuværende ejer har igennem hele sin ejertid, løbende moderniseret og passet huset, så det i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklart.
Perikonvej er en sidevej til Timianvej, som igen er en sidevej til Vestervangsvej. Med denne geografiske placering har du som boligejer her, kort afstand til mange af dagligdagens bekvemmeligheder. Bydelen Vestervang tilbyder bl.a. sine borgere stisystemer til skole og institutioner, kort afstand til flere dagligvarer butikker, ca. 10 minutter på cykel til centrum samt rolige veje og nærmiljø.
 
Ca. midt på den blinde vej, er dette hus placeret med have mod sydvest på en 785 m2 stor grund. Huset præsenterer sig flot, både fra vej og have. Du kan parkere din bil i carporten, hvor du kun er få skridt fra både hoveddør og bagdør. Tager du bagdøren, kommer du til bryggerset med plads til vaskesøjle, samt skabe til opbevaring og bordplads.
Herfra kommer køkkenet, af det tyske mærke Alno. Køkkenet er holdt i tidsløst hvidt design med alugreb, indbygningsovn i højden og induktionskomfur. Her er også en mindre spiseplads til de daglige måltider.
 
Stuen rummer både god plads til spisestue og opholdsstue. Flot trægulv er signaturen i 60´er stilen, og de store gavlvinduer mod haven lukker masser af lys ind. Herfra er der udgang til en delvis overdækket terrasse.
 
Flot badeværelse med gulvvarme, og igen hvidt interiør og moderne indretning. Huset rummer 3 gode værelser, hvoraf de to har trægulve og et har tæppe. De ligger alle 3 i samme ende af huset og tæt på badeværelset. Endelig er der den lille entré med skifergulv, som lukker gæster udenom bryggers og køkken. Vinduerne i huset er løbende skiftet.
 
Haven er med flot beplantning, samt velplejet og indbegrebet af en hyggelig og privat have, hvor der både er mulighed for afslapning og legende børn. Nederst i haven er et lille udhus, ligesom der i forbindelse med carporten er et udhus⁄værksted. Der er flere terrasser på grunden, så det er muligt, at følge solens bane fra morgen til aften.
 
Huset er et rigtig godt match, til både børnefamilier eller seniorer, som ønsker rolige omgivelser og godt naboskab.
 

Beliggenhed

Skriv til ejendomsmægler

Dit navn:
Din e-mail:
Telefonnr.:
Besked:
Bliv kontaktet af mægler Fremvisning
Ønsker du selv at sælge