SAG NR. V1421

Klassisk villa med optimal funktion og 4 værelser

Kontantpris 1.595.000
Udbetaling 80.000
Ejerudgift pr. md. 2.182
Brt/nt ekskl. ejerudgift 6.530/5.696


Boligareal 146 m2
Grundareal 1.466 m2
Antal rum 5
Kælder 0 m2
Energimærkning D
Opført 1972
Gl. Århusvej 196 I Viborg sydlige bydel sælges nu denne rødstensvilla, som er perfekt for familien med hjemmeboende børn eller jer, som bare ønsker god plads. Huset ligger ca. midt på den store grund og dermed godt tilbagetrukket fra Gl. Aarhusvej. Huset ligger tæt på den nye udstykning Arnbjerg, hvor op mod 700 nye boliger bliver bygget i disse år. Det vil tillfører området liv og sandsynligvis nye indkøbsmuligheder mm. Arbejder du syd eller øst for Viborg ligger dette hus perfekt.
 
Den flisebelagte indkørsel med plads til flere biler fører dig ned til huset og ender i den murede garage med udgang til haven, et tidligere fyrrum og endnu et disponibelt rum.
 
Huset har to indgange hvor gæsterne typisk vil vælger den første dør du møder, som er hoveddøren. Entréen er rummelig, med indbygningsskabe og god plads til overtøj. Her er adgang til husets gæstetoilet med hvide⁄grå klinker og gulvvarme. Huset har en praktisk fordelergang som bl.a. giver adgang til husets store badeværelse med beige gulvklinker, gulvvarme, grå⁄hvide vægfliser, brusekabine med glaslåge, badekar og skabe med granit bordplade og vask.
 
Gangen fører desuden til husets tre værelser, samt soveværelset, de fleste med indbygningsskabe. Huset har et dejligt og hyggeligt spisekøkken (KVIK) fra 2013 med lyse glatte låger og grå laminat bordplade. Køkkenet har et bredt dobbeltvindue med godt lysindfald. I forbindelse med køkkenet er bryggerset med klinkegulv, dør til udestuen, skabe, bord og vask, samt plads til vaskefaciliteter.
 
Vinkelstuen har glasparti mod haven og udestuen. Her er god plads til spisende gæster og sofahygge, og den isolerede udestue giver mulighed for mere indretning. Haven bag huset er ugenert med store træer forenden, som skærmer, og alt er opvokset og grønt. Der er plads til leg på den store græsplæne, som ligger foran huset.
 
Villaen er oprindelig opført med en 23 cm legabeton ydervæg, men blev i 2006 efterisoleret og fik muret en mursten udenpå og stoår derfor rigtig flot i murværket. Desuden er taget malet, vinduerne er skiftet, gavlene er beklædt med vedligeholdelsesvenlige brædder af fibercement. Konklusionen er, at der her er tale om en vedligeholdt bolig, som nemt kan indtages af en moderne familie, uden store omkostninger til forandringer. Næsten hele huset har flotte bøgeparket gulve og panelloft.  Man får en klassisk og typisk indretning, som fungerer optimalt, og beliggenheden er tæt på både institutioner og indkøb.
 

Beliggenhed

Skriv til ejendomsmægler

Dit navn:
Din e-mail:
Telefonnr.:
Besked:
Bliv kontaktet af mægler Fremvisning
Ønsker du selv at sælge