5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS:

 

1. VI ER IKKE BEGRÆNSET AF KÆDEKONCEPTER

2. VI TILBYDER GRATIS SALGSFREMMENDE INDRETNINGSHJÆLP INDEN FOTOGRAFEN KOMMER

3. UBEGRÆNSET MARKEDSFØRING INDTIL DIN BOLIG ER SOLGT, UDEN MERPRIS

4. SAMME MÆGLER FRA START TIL SLUT

5. SOLGT ELLER GRATIS

 

Fuld FOKUS på DIN bolig  

 

Når du har besluttet dig for, at din bolig skal sælges, kan Viborg Mægleren tilbyde stor faglighed, 100% engagement samt professionel markedsføring, så du opnår det bedste salg.

 

Jeg har flere års erfaring fra en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, men startede i år 2011 Viborg Mægleren som en selvstændig virksomhed uden kædetilknytning.

Det gjorde jeg ud fra et ønske om, at kunne tilbyde en skræddersyet løsning ud fra dit personlige behov. Hvor jeg fuldt ud kan koncentrere mig om hver enkelt opgave, yde optimal service, og derigennem skabe glade og tilfredse kunder.

 

Jeg hjælper dig trygt videre til din næste drøm 

 

Her er alle kunder lige vigtige, uanset prisniveauet på boligen.

 

Igennem en god dialog, skaber jeg sammen med dig, de bedste forudsætninger for salget, og rådgiver dig om de forhold, du skal være opmærksom på.

 

Du vil løbende blive orienteret om relevant aktivitet og hos mig er en aftale en aftale, hvor du ofte får mere end du betaler for. 

 

Min kollega har erfaring indenfor indretning, og sammen ser vi alle muligheder i netop din bolig, og vigtigst af alt – vi forstår, at formidle dem videre til kunden. Hos os har alle boliger potentiale. 

 

Ønsker du praktisk vejledning og indretningstips, inden fotografen kommer, hjælper vi gerne. Selv små forandringer kan være med til, at optimere salget af din bolig. Gode råd er i vores tilfælde ikke dyre, men gratis. 

 

Jeg har ikke flere boliger til salg, end at jeg har det fulde overblik, og du vil altid møde en velforberedt mægler, som er opdateret på seneste status.

 

Jeg følger personligt alle sager fra vurdering til nøgleoverdragelse, hvilket giver en optimal ekspertise. Jeg fastholder køber ved at udvise rettidig 

omhu, og hjælper med de juridiske og praktiske forhold, som opstår i forbindelse med salget

 

Jeg glæder mig til, at byde dig velkommen hos Viborg Mægleren. 

 


Jesper Rasmussen 
Indehaver
Ejendomsmægler & Valuar MDE